× Search

Spectrum vzw zamelt oud papier in op een vaste plaats. Alle dagen bereikbaar.

Waar kan je met je papier terecht?

In Gasthuisstraat 9 te Gooreind. Links achteraan op de parking tegen-over het domein van Spectrum. Zie pijl. In een container van NV Michel. Naast de container staat een ‘tuinhuis’ waar je het papier kan brengen.


Waarom dit initiatief?

Het is een zinvolle activiteit voor onze cliënten en het brengt een extra centje op.


Wat doen we met de opbrengst?

We hebben nood aan zinvol werk voor onze mensen met een beperking.
We kunnen het geld gebruiken om nieuwe woonprojecten op te starten maar ook voor aankoop van extra materiaal om een aantal ateliers, zoals papierscheppen, zeefdrukken, tuinonderhoud, …, beter en op maat te laten draaien.


Wij willen dat alles vlotjes verloopt, indien er toch bedenkingen of klachten zijn dan kan u terecht bij Ludo Commissaris telnr. 03.663.62.08
Lees meer 

ACTIVITEITENKALENDER

DEEL JE VERHAAL OP

'DE SCHELP' ONS ZORGNETWERK NOORDERKEMPEN

De Schelp Zorgnetwerk Noorderkempen vormt samen met het Revalidatiecentrum, de scholen voor buitengewoon onderwijs Berkenbeek, de zorginstellingen van het Spectrum, een netwerk van instellingen, dat opkomt voor personen met een beperking in de Noorderkempen. Doel is: nieuwe initiatieven te ontwikkelen en te beheren, de onderlinge samenhang en de interne communicatie te bevorderen, de gemeenschappelijke initiatieven van de drie organisaties te ondersteunen en te stimuleren, de relaties met de lokale besturen te onderhouden.