Search
× Search
maandag 25 juni 2018

Project Essen

Het voorjaar brengt nieuw leven mee, ook voor Spectrum vzw. Met een feestelijke receptie opende op 17 april 2017 “De Vlotter” in Essen zijn deuren voor een twintigtal personen met een beperking.

Sommige cliënten zijn alvast erg blij, naar de dagwerking gaan kan nu ook te voet of met de fiets.

De nieuwe afdeling heeft zijn stek in de Nieuwstraat 49 in Essen. Deze centrale ligging is ideaal om deel te nemen aan het actieve leven in het dorp. Dagelijks leggen de cliënten en hun begeleiders nieuwe contacten en maken in de buurt bekend wat ze te bieden hebben. Samenwerking groeit met handelaars, bedrijven en organisaties: een win-win voor alle partijen. Onze cliënten voeren veel van de (arbeidsmatige) activiteiten uit in het atelier van Spectrum of ter plekke bij het bedrijf of de organisatie.

Misschien kan u ons nog interessante contacten doorgeven! Want onze cliënten halen veel voldoening uit al die zinvolle bezigheden. En last but not least, zij zijn vaak trotse, gemotiveerde en loyale ambassadeurs!

Maar naast deze oproep vragen we ook uw steun voor de verdere optimalisering van onze werking. We zijn nog op zoek naar sponsoring voor de aanschaf van tuinaccommodatie, een fietsenstalling, digitaal nieuws- en planbord, gespecialiseerd keukenmateriaal én materiaal voor sport en spel. Op onze website vindt u een “geboortelijst” terug zodat u kan zien wat we nog willen aankopen. Je kan ons project ook terug vinden op www.goededoelen.be.

Indien u uw steentje wil bijdragen, is dit mogelijk via een projectrekening die beheerd wordt door de Koning Boudewijnstichting: deze geeft de garantie dat uw financiële bijdrage zinvol wordt besteed. De giften vanaf 40 € per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB). Hiervoor levert de Stichting een fiscaal attest af.

 

Hoe sponsoren

Geboortelijst

Wij nemen die extra, tijdrovende jobs graag uit handen!

        

Meer info:

Neem gerust contact op het nummer: 03:663.62.08

Kristel Steegmans , algemeen directeur,  kristel.steegmans@spectrumvzw.be

Ellen Scheepers, teamcoördinator in Essen Ellen.scheepers@spectrumvzw.be

Agenda en Evenementen

MAIL NAAR EEN KENNIS
DEEL JE VERHAAL OP

Steun Ons

We zijn steeds verheugd als mensen een gift willen doen aan onze voorziening. Als voorziening kunnen wij door deze middelen onze zorg nog kwaliteitsvoller afstemmen op de specifieke behoeften van onze cliënten. Financiële giften zijn welkom op rekening van onze voorziening:

Spectrum: BE78 068-2407890-86
 

 

Onze nieuwsbrief


Contactgegevens

Spectrum VZW

Gasthuisstraat 10
2990 Wuustwezel
T: 03 663 62 08
M: administratie@spectrumvzw.be
W: www.spectrumvzw.be

Copyright 2018 door Berkenbeek B.O.