× Search

Stagiaires

Een stage is eigenlijk een vorm van werkplekleren. In het kader van je opleiding wordt je naar een werkplek gestuurd om daar te ‘leren’. Je zal op de werkvloer aanvoelen hoe het er in het professionele leven aan toegaat en doet hier meestal een van de eerste concrete werkervaringen op. Je kan daarbij steeds rekenen op een mentor die je de kneepjes van het vak leert. 

Een stage is een belangrijke afwisseling voor je, zodat je op deze manier van het echte bedrijfsleven kan proeven. Vaak ben je ook een aanwinst voor de stageplek. Zo breng  je nieuwe inzichten, concepten en methodieken binnen bij een organisatie, omdat je  de dingen vanuit het oogpunt van een buitenstaander bekijkt. Bij een goede invulling van de stage zal zowel het bedrijf als de stagiaire hier voordeel uit halen. Dus een win win situatie. 

Ben je geinteresseerd om bij ons stage te komen doen, dan kan je contact opnemen via tel 03 663 62 08 of mail via rita.mertens@spectrumvzw.be

 

ACTIVITEITENKALENDER

DEEL JE VERHAAL OP

'DE SCHELP' ONS ZORGNETWERK NOORDERKEMPEN

De Schelp Zorgnetwerk Noorderkempen vormt samen met het Revalidatiecentrum, de scholen voor buitengewoon onderwijs Berkenbeek, de zorginstellingen van het Spectrum, een netwerk van instellingen, dat opkomt voor personen met een beperking in de Noorderkempen. Doel is: nieuwe initiatieven te ontwikkelen en te beheren, de onderlinge samenhang en de interne communicatie te bevorderen, de gemeenschappelijke initiatieven van de drie organisaties te ondersteunen en te stimuleren, de relaties met de lokale besturen te onderhouden.