Search
× Search
donderdag 25 april 2019

Dagwerking voor personen met een handicap in Essen

Sinds 2017 heeft Vzw Spectrum een dagwerking voor personen met een handicap in Essen. Een twintigtal personen uit de brede regio Essen kunnen er terecht. Zo kunnen ze dicht bij huis aan dagactiviteiten deelnemen.

De werking in Essen is gelegen in de Nieuwstraat 49. Die locatie is centraal gelegen en vlak bij winkels, het dienstencentrum, woonzorgcentrum De Bijster en andere diensten.

De ligging zorgt ervoor dat het team echt inclusief kan werken.  Ervaren begeleiders bieden de bezoekers van de dagwerking zoveel mogelijk activiteiten in de buurt aan. Dat gaat over werken op een boerderij, in winkels of bedrijven, in het dienstencentrum of bij mensen in de buurt. Daarnaast zijn er activiteiten in het huis zelf  voor de deelnemers waarvoor extern ‘werk’ moeilijk is. De dagwerking biedt zorg op maat.

 

MAIL NAAR EEN KENNIS
DEEL JE VERHAAL OP

Steun Ons

We zijn steeds verheugd als mensen een gift willen doen aan onze voorziening. Als voorziening kunnen wij door deze middelen onze zorg nog kwaliteitsvoller afstemmen op de specifieke behoeften van onze cliënten. Financiële giften zijn welkom op rekening van onze voorziening:

Spectrum: BE78 068-2407890-86
 

 

Onze nieuwsbrief


Contactgegevens

Spectrum VZW

Gasthuisstraat 10
2990 Wuustwezel
T: 03 663 62 08
M: administratie@spectrumvzw.be
W: www.spectrumvzw.be

Copyright 2019 door Berkenbeek B.O.