Search
× Search
maandag 25 juni 2018

Dagwerking voor personen met een handicap in Essen

Vzw Spectrum start in 2017 met een dagwerking voor personen met een handicap in Essen. Een twintigtal personen uit de brede regio Essen zullen er terecht kunnen. Zo kunnen ze dicht bij huis aan dagactiviteiten deelnemen.

De werking in Essen krijgt een plek in Nieuwstraat 49. Die locatie is centraal gelegen en vlak bij winkels, het dienstencentrum, woonzorgcentrum De Bijster en andere diensten.

De werking in het kort

De ligging zorgt ervoor dat het team echt inclusief kan werken.  Ervaren begeleiders bieden de bezoekers van de dagwerking zoveel mogelijk activiteiten in de buurt aan. Dat gaat over werken op een boerderij, in winkels of bedrijven, in het dienstencentrum of bij mensen in de buurt. Daarnaast zijn er activiteiten in het huis zelf  voor de deelnemers waarvoor extern ‘werk’ moeilijk is. De dagwerking biedt zorg op maat.

Wie is vzw Spectrum?

Vzw Spectrum biedt zorg aan personen met een handicap en is erkend door de Vlaamse Overheid. Spectrum is vooral actief in Gooreind-Wuustwezel met de Regenboog (tehuis niet-werkenden), De Kade (wonen), de Dijk (wonen) en de Oever (dagcentrum). Vzw Spectrum is onderdeel van De Schelp - Zorgnetwerk Noorderkempen. Ook de school Berkenbeek en het revalidatiecentrum Noorderkempen maken daar deel van uit.

 

Meer info:

Neem gerust contact op het nummer: 03 303 44 33

Kristel Steegmans , algemeen directeur,  kristel.steegmans@spectrumvzw.be

Ellen Scheepers, teamcoördinator in Essen Ellen.scheepers@spectrumvzw.be

of op onze website: www.spectrumvzw.be   

Agenda en Evenementen

MAIL NAAR EEN KENNIS
DEEL JE VERHAAL OP

Steun Ons

We zijn steeds verheugd als mensen een gift willen doen aan onze voorziening. Als voorziening kunnen wij door deze middelen onze zorg nog kwaliteitsvoller afstemmen op de specifieke behoeften van onze cliënten. Financiële giften zijn welkom op rekening van onze voorziening:

Spectrum: BE78 068-2407890-86
 

 

Onze nieuwsbrief


Contactgegevens

Spectrum VZW

Gasthuisstraat 10
2990 Wuustwezel
T: 03 663 62 08
M: administratie@spectrumvzw.be
W: www.spectrumvzw.be

Copyright 2018 door Berkenbeek B.O.